New routes to ICT

Wij zijn een snelgroeiende groep van ICT dienstverleners met een uitgekiend aanbod van producten en diensten om u nog beter te kunnen helpen.

Bundeling van krachten zorgt voor  meerwaarde in de ICT wereld. Omdat ICT-processen altijd met elkaar verbonden zijn is een eenduidige visie cruciaal. Dat vraagt om specialisten met de juiste oplossingen. Wij leveren via onze gespecialiseerde werkmaatschappijen Blue4IT, Bluefront, Luxon, MyForms en Newspark een ICT diensten– en productenportfolio gebaseerd op het ‘best of breed’ principe.

Onze Missie

Wij bieden IT oplossingen die waarde toevoegen aan de bedrijfsvoering van onze klanten. Wij vertalen de klantbehoefte naar maatoplossingen en leveren deze met onze gespecialiseerde werkmaatschappijen, met elk hun unieke kennis en kunde.  Onze kennis, efficiëntie, prijsstelling, het nakomen van afspraken, innovatie en schaalbaarheid van onze oplossingen resulteren in een unieke klantervaring.

Onze Visie

Wij zien een wereld waarin informatie steeds belangrijker wordt. Deze informatie moet overal en altijd benaderbaar zijn in verschillende vormen en op een verscheidenheid van platforms. Onze medewerkers helpen onze klanten deze informatiebehoefte in te vullen en dragen daardoor bij aan het realiseren van de doelstellingen van onze cliënten. De wijze waarop deze behoefte wordt ingevuld, de kennis en kunde, de klantgerichtheid, het nakomen van afspraken en het nemen van verantwoordelijkheid resulteren in unieke klanttevredenheid.

Neem contact met ons op” button_link=”mailto:info@bluegroup-it.nl”

Met veel passie voor ons vak volgen wij de ontwikkelingen in de ICT dan ook op de voet. Graag willen we met jou sparren over de veranderingen in de markt en weten wat dat voor jou betekent.