Onze werkmaatschappijen

Onze werkmaatschappijen, elk met hun eigen specialisme, helpen u de groeiende informatiebehoefte in te vullen en helpen u bij het realiseren van uw doelstellingen. Onze medewerkers beschikken over diepgewortelde kennis van hun specialisme. Deze kennis zetten zij in om u te ondersteunen bij uw bedrijfsvoering, antwoorden te geven op IT-vraagstukken en passende oplossingen te bieden: ‘’new routes’’ in ICT.

Bundeling van krachten

Bundeling van krachten zorgt voor  meerwaarde in de ICT wereld. Omdat ICT-processen altijd met elkaar verbonden zijn, is een eenduidige visie cruciaal. Dat vraagt om specialisten met de juiste oplossingen. Wij leveren via onze gespecialiseerde werkmaatschappijen Blue4IT, Luxon, MyForms en Newspark een ICT diensten– en productenportfolio gebaseerd op het ‘best of breed’ principe.

Specialist in Java

Blue4IT is leverancier van hoogwaardige diensten op het gebied van Java ontwikkeling en architectuur. Onze medewerkers onderscheiden zich dagelijks door een gezonde dosis ambitie en “eigen-wijsheid”.

Frontend development

Bluefront biedt premium frontend development diensten voor ambitieuze organisaties. Onze gedreven experts leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van onze opdrachtgevers.

Optimizes your HR

Luxon is specialist in SAP HCM/SuccessFactors & HR process improvement. Consultants van Luxon zijn zowel SAP HCM als SuccessFactors gecertificeerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

(e)HRM software

MyForms is de specialist in e-HRM software producten en diensten en heeft een eigen e-HRM software systeem dat loopbaan- en talentontwikkeling faciliteert.

Testen en testautomatisering

Newspark ondersteunt u bij uw testwerkzaamheden. Onze dienstenportefeuille bestaat uit Testmanagement, Testcoördinatie, Testanalyse, Testautomatisering en Testconsultancy.