Stage HBO sales/marketing 16-24 uur p/w te Amsterdam

gedurende juli & augustus en september t/m december

 

Leren bij BlueGroup IT

Wil jij als student commerciële economie of (online) marketing / communicatie een veelzijdige stage bij een jong bedrijf met enthousiaste collega’s? Veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, van ons leren en vind je het ook leuk ons iets te leren? Dan zoeken wij jou!

Zet je volgende stap bij ons en ga twee tot drie dagen per week, gedurende juli en augustus en/of de periode september t/m december aan de slag. In dit geval voor een van onze organisaties in Amsterdam, Everybody Frank. Zij ontwikkelden een app waarmee medewerkers wekelijks heel eenvoudig hun employee experience kunnen reflecteren. Organisaties krijgen hierdoor niet alleen real time inzicht in de behoefte van haar werknemers, het biedt de medewerker zelf ook een beter zelfbeeld.

Wat ga je bij ons leren en doen?

Wij bieden je de mogelijkheid mee te lopen in de dagelijkse praktijk. Je pakt een breed scala aan werkzaamheden op. Momenteel werken we hard aan een herkenbare positionering in de markt en het bereiken van (commerciële) doelstellingen. Dit doen we door continue ons promotiemateriaal te ontwikkelen, actief te zijn op social media, de communicatie te regelen en kansen te signaleren. Denk hierbij onder andere aan:

Sales & Marketing

• Opzetten en uitvoeren van (internationaal)marktonderzoek
• Het opzetten van een marketingplan
• In de markt zetten van een nieuw product (businessplan)
• Het uitvoeren van een concurrentieonderzoek
• Het uitvoeren van een klanttevredenheid-, imago-of haalbaarheidsonderzoek

Communicatie

• Meewerken op de communicatieafdeling
• Bezighouden met het communicatieplan
• Actief zijn op social media
• Kansen signaleren

Online marketing

• E-marketing en E-commerce werkzaamheden uitvoeren
• Zoekmachine optimalisaties (SEO/SEA) uitvoeren
• Social media communitymanager

Wat breng jij mee?

• Je volgt een HBO opleiding richting marketing/communicatie of commerciële economie
• Je toont inzet, ambitie en doorzettingsvermogen
• Je bent creatief, energiek en een tikkeltje eigenwijs vinden wij wel leuk
• Je werkt graag zelfstandig, nauwkeurig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
• Goede taalbeheersing Nederlands en bij voorkeur ook Engels

Ons aanbod!

Een stage van 2-3 dagen per week. Wij zijn flexibel en je werktijden zijn in overleg. Ook is het mogelijk deels vanuit huis te werken. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding en zijn we ook prima bereikbaar via het openbaar vervoer.

Lijkt het jou leuk je creativiteit te ontwikkelen en je netwerk op te bouwen en uit te breiden bij ons? Reageer dan snel en stuur je CV en motivatie, waarom jij graag bij ons stage komt lopen naar info@bluegroup-it.nl.

 

Vacature java developer

Plezier in het werk en ruimte voor persoonlijk ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als Java developer bij CodeSquad bepaal je daarom zelf welke opdracht het beste bij je past. Jij weet tenslotte als geen ander waar je passie ligt. Ook krijg je alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling met een stevig persoonlijk opleidingsbudget. Kortom, veel invloed en veel vrijheid!

De opdrachten die wij voor onze klanten uitvoeren vragen wel dat je het volgende meebrengt:

  • Minimaal 5 jaar ervaring met Java EE en aanverwante frameworks
  • Ervaring met tooling als GIT, Maven, Jenkins en Docker
  • Ervaring met Scrum/DevOps/Pair Programming
  • Ervaring met Cloud, NoSQL, Reactive Programming of Microservices (is een pré)
  • Ervaring met front-end technologieën zoals Angular, React en Vue.js (is een pré)
  • Kennis van en ervaring met andere JVM talen (is een pré)

Lees verder

Vacature Testautomation Engineer

Als Testautomation Engineer bij Newspark pak je bij onze klanten testautomatiseringsvraagstukken op. Dat kan divers zijn en afhankelijk van de toe te passen technologie in de ICT omgeving. Je vertaalt testgevallen naar scripts en werkt nauw samen met het development team. Seniors richten vaker het testautomation framework in dan wel adviseren over de toepasbaarheid van Continuous Integration en wellicht Continuous Delivery.

Als Testautomation Engineer heb je minimaal 2 jaar ervaring in je vak. Daarbij beschik je over kennis van tools zoals Selenium, Cucumber, Fitnesse en/of TFS, Specflow en anderen. Je hebt ervaring in het testvak en bent bekend met ISTQB, TMAP of andere methodes. Als teamspeler zit de Agile werkwijze in je DNA. Je bent in staat om testautomation in java en/of .net omgevingen te implementeren. Beschik je bovendien over ervaring als software ontwikkelaar of met CI en CD tools en -processen zit je bij Newspark aan het goede adres! 

Lees verder

Vacature Testprofessional

Als Testprofessional pak je bij onze klanten kwaliteitsvraagstukken op. Dat kan divers zijn en is afhankelijk van de toe te passen technologie in de ICT omgeving. Je coordineert en realiseert testactiviteiten, waarbij je je technische kennis en ervaringen toepast.

Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in het testvak. Je bent TMAP of ISTQB gecertificeerd en je hebt ruime ervaring met Agile. Daarbij heb je bij voorkeur een specialisatie waarbij je kunt denken aan vakrichtingen zoals infrastructuur en cloudtechnology, BI en ETL, mobile testen, testautomation of Continuous Delivery en DevOps. 

Lees verder

Vacature CI/CD engineer / automation consultant

In deze rol zal je bij onze klanten de verantwoordelijke zijn voor vraagstukken rondom de software ontwikkel- en beheerprocessen. Daarbij pas je moderne technologie toe die gerelateerd is aan de “delivery pipeline” zoals we steeds meer zien bij Agile omgevingen. Je hebt het DNA van een developer en wil je ervaring graag verzilveren door het toepassen van moderne tools op het gebied van CI en CD, waarbij je affiniteit met testautomation je zeker zal helpen.

Je adviseert je klant over de toepassing van technology en ontwikkelprocessen. Je spart met developers en testers over de architectuur van CI/CD, het verhogen van de kwaliteit van software en het optimaliseren van het delivery proces.

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als software Engineer/Architect in een .NET of Java omgeving. Je bent bekend met DevOps en je hebt ervaring en affiniteit met Build-, Test- en Release automation. Daarnaast sta je steeds open voor nieuwe technologie die het mogelijk maken de kwaliteit en de snelheid van opleveren van software te verhogen.

Lees verder

Vacature FullStack .net developer

In deze rol zal je bij onze klanten de verantwoordelijke zijn voor de ontwikkeling van software applicaties. Denk daarbij aan complexe systeemlandschappen, zoals je die zult vinden bij banken, centrale overheden, telecom bedrijven e.d. Daarbij pas je moderne technologie toe en werk je overwegend in scrumteams. We verwachten tevens dat je communicatief vaardig bent en een belangrijke stem hebt in de bepaling van architectuur, processen, planning en coördinatie. Je hebt HBO werkniveau en minimaal 4 jaar concrete werkervaring in de ICT.

Je kennisgebieden zijn gerelateerd aan het .NET framework, waaronder Microsoft Visual Studio, ASP.NET webforms, ASP.NET MVC/REST/API, C# .NET, XML/JSON,SQL/SQL Server, Entity Framework, ADO.NET, Team Foundation Server, Git, HTML/CSS, Azure, etc.

Lees verder

Frontend Developer

Dit is waar je moet zijn als je wilt bouwen aan je ideale werkplek. Geen vijf lagen management, hier ben je één van de beslissingsmakers. One of the pack, samen komen we verder.

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen, maar denk jij dat je een versterking bent voor onze organisatie?
Stuur dan jouw CV met motivatie en overtuig ons.