Onze vacatures

Vacature java developer

Plezier in het werk en ruimte voor persoonlijk ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als Java developer bij CodeSquad bepaal je daarom zelf welke opdracht het beste bij je past. Jij weet tenslotte als geen ander waar je passie ligt. Ook krijg je alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling met een stevig persoonlijk opleidingsbudget. Kortom, veel invloed en veel vrijheid!

De opdrachten die wij voor onze klanten uitvoeren vragen wel dat je het volgende meebrengt:

  • Minimaal 5 jaar ervaring met Java EE en aanverwante frameworks
  • Ervaring met tooling als GIT, Maven, Jenkins en Docker
  • Ervaring met Scrum/DevOps/Pair Programming
  • Ervaring met Cloud, NoSQL, Reactive Programming of Microservices (is een pré)
  • Ervaring met front-end technologieën zoals Angular, React en Vue.js (is een pré)
  • Kennis van en ervaring met andere JVM talen (is een pré)

Lees verder

Vacature Testautomation Engineer

Als Testautomation Engineer pak je bij onze klanten testautomatiseringsvraagstukken op. Dat kan divers zijn en afhankelijk van de toe te passen technologie in de ICT omgeving. Je vertaalt testgevallen naar scripts en werkt nauw samen met het development team. Seniors zullen meer gevraagd worden het testautomation framework in te richten danwel te adviseren over toepasbaarheid van Continuous Integration en wellicht Continuous Delivery.

Als Testautomation Engineer heb je minimaal 2 jaar ervaring in je vak en daarbij kennis van tools zoals Selenium, Cucumber, Fitnesse en/of TFS, Specflow en anderen. Daarnaast heb je ervaring in het testvak en ben je bekend met ISTQB, TMAP of andere methodes. Als teamspeler zit de Agile werkwijze in je DNA. Je bent in staat om testautomation in  java en/of .net omgevingen te implementeren. Als je bovendien ervaring hebt als software ontwikkelaar dan wel ervaring met CI en CD tools en -processen ben je bij Newspark aan het goede adres! 

Lees verder

Vacature Testprofessional

Als Testprofessional pak je bij onze klanten kwaliteitsvraagstukken op. Dat kan divers zijn en is afhankelijk van de toe te passen technologie in de ICT omgeving. Je coordineert en realiseert testactiviteiten, waarbij je je technische kennis en ervaringen toepast.

Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in het testvak. Je bent TMAP of ISTQB gecertificeerd en je hebt ruime ervaring met Agile. Daarbij heb je bij voorkeur een specialisatie waarbij je kunt denken aan vakrichtingen zoals infrastructuur en cloudtechnology, BI en ETL, mobile testen, testautomation of Continuous Delivery en DevOps. 

Lees verder

Vacature CI/CD engineer / automation consultant

In deze rol zal je bij onze klanten de verantwoordelijke zijn voor vraagstukken rondom de software ontwikkel- en beheerprocessen. Daarbij pas je moderne technologie toe die gerelateerd is aan de “delivery pipeline” zoals we steeds meer zien bij Agile omgevingen. Je hebt het DNA van een developer en wil je ervaring graag verzilveren door het toepassen van moderne tools op het gebied van CI en CD, waarbij je affiniteit met testautomation je zeker zal helpen.

Je adviseert je klant over de toepassing van technology en ontwikkelprocessen. Je spart met developers en testers over de architectuur van CI/CD, het verhogen van de kwaliteit van software en het optimaliseren van het delivery proces.

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als software Engineer/Architect in een .NET of Java omgeving. Je bent bekend met DevOps en je hebt ervaring en affiniteit met Build-, Test- en Release automation. Daarnaast sta je steeds open voor nieuwe technologie die het mogelijk maken de kwaliteit en de snelheid van opleveren van software te verhogen.

Lees meer

Vacature FullStack .net developer

In deze rol zal je bij onze klanten de verantwoordelijke zijn voor de ontwikkeling van software applicaties. Denk daarbij aan complexe systeemlandschappen, zoals je die zult vinden bij banken, centrale overheden, telecom bedrijven e.d. Daarbij pas je moderne technologie toe en werk je overwegend in scrumteams. We verwachten tevens dat je communicatief vaardig bent en een belangrijke stem hebt in de bepaling van architectuur, processen, planning en coördinatie. Je hebt HBO werkniveau en minimaal 4 jaar concrete werkervaring in de ICT.

Je kennisgebieden zijn gerelateerd aan het .NET framework, waaronder Microsoft Visual Studio, ASP.NET webforms, ASP.NET MVC/REST/API, C# .NET, XML/JSON,SQL/SQL Server, Entity Framework, ADO.NET, Team Foundation Server, Git, HTML/CSS, Azure, etc.

Lees meer

Frontend Developer

Dit is waar je moet zijn als je wilt bouwen aan je ideale werkplek. Geen vijf lagen management, hier ben je één van de beslissingsmakers. One of the pack, samen komen we verder.

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen, maar denk jij dat je een versterking bent voor onze organisatie?
Stuur dan jouw CV met motivatie en overtuig ons.