MEEWERKSTAGE MARETING/SALES HBO TE AMSTERDAM

 

Leren bij BlueGroup IT

Wil jij als student commerciële economie of (online) marketing / communicatie een veelzijdige stage bij een jong bedrijf met enthousiaste collega’s? Veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, van ons leren en vind je het ook leuk ons iets te leren? Dan zoeken wij jou!

Zet je volgende stap en ga bij ons aan de slag. In dit geval voor een van onze organisaties in Amsterdam, Everybody Frank. Zij ontwikkelden een app waarmee medewerkers wekelijks heel eenvoudig hun employee experience kunnen reflecteren. Organisaties krijgen hierdoor niet alleen real time inzicht in de behoefte van haar werknemers, het biedt de medewerker zelf ook een beter zelfbeeld.

Wat ga je bij ons leren en doen?

Je pakt een breed scala aan werkzaamheden op en loopt mee in de dagelijkse praktijk. Momenteel werken we hard aan een herkenbare positionering in de markt en het bereiken van (commerciële) doelstellingen.

Sales & Marketing

• Opzetten en uitvoeren van (internationaal)marktonderzoek
• Het opzetten van een marketingplan
• In de markt zetten van een nieuw product (businessplan)
• Het uitvoeren van een concurrentieonderzoek
• Het uitvoeren van een klanttevredenheid-, imago-of haalbaarheidsonderzoek

Communicatie

• Meewerken op de communicatieafdeling
• Bezighouden met het communicatieplan
• Actief zijn op social media
• Kansen signaleren

Online marketing

• E-marketing en E-commerce werkzaamheden uitvoeren
• Zoekmachine optimalisaties (SEO/SEA) uitvoeren
• Social media communitymanager

Wat breng jij mee?

• Je volgt een HBO opleiding richting marketing/communicatie of commerciële economie
• Je toont inzet, ambitie en doorzettingsvermogen
• Je bent creatief, energiek en een tikkeltje eigenwijs vinden wij wel leuk
• Je werkt graag zelfstandig, nauwkeurig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
• Goede taalbeheersing Nederlands en bij voorkeur ook Engels

Ons aanbod!

Een uitdagende meewerkstage. Wij zijn flexibel en je werktijden zijn in overleg. Ook is het mogelijk deels vanuit huis te werken. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding en zijn we prima bereikbaar via het OV.

Iets voor jou? Stuur je CV en motivatie naar charlotte.opdam@bluegroup-it.nl

Vacature Java Developer

Plezier in het werk en ruimte voor persoonlijk ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als Java developer bij CodeSquad bepaal je daarom zelf welke opdracht het beste bij je past. Jij weet tenslotte als geen ander waar je passie ligt. Ook krijg je alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling met een stevig persoonlijk opleidingsbudget. Kortom, veel invloed en veel vrijheid!

De opdrachten die wij voor onze klanten uitvoeren vragen wel dat je het volgende meebrengt:

  • Minimaal 5 jaar ervaring met Java EE en aanverwante frameworks
  • Ervaring met tooling als GIT, Maven, Jenkins en Docker
  • Ervaring met Scrum/DevOps/Pair Programming
  • Ervaring met Cloud, NoSQL, Reactive Programming of Microservices (is een pré)
  • Ervaring met front-end technologieën zoals Angular, React en Vue.js (is een pré)
  • Kennis van en ervaring met andere JVM talen (is een pré)

Lees verder

Vacature Testautomation Engineer

Als Testautomation Engineer bij Newspark pak je bij onze klanten testautomatiseringsvraagstukken op. Dat kan divers zijn en afhankelijk van de toe te passen technologie in de ICT omgeving. Je vertaalt testgevallen naar scripts en werkt nauw samen met het development team. Seniors richten vaker het testautomation framework in dan wel adviseren over de toepasbaarheid van Continuous Integration en wellicht Continuous Delivery.

Als Testautomation Engineer heb je minimaal 2 jaar ervaring in je vak. Daarbij beschik je over kennis van tools zoals Selenium, Cucumber, Fitnesse en/of TFS, Specflow en anderen. Je hebt ervaring in het testvak en bent bekend met ISTQB, TMAP of andere methodes. Als teamspeler zit de Agile werkwijze in je DNA. Je bent in staat om testautomation in java en/of .net omgevingen te implementeren. Beschik je bovendien over ervaring als software ontwikkelaar of met CI en CD tools en -processen zit je bij Newspark aan het goede adres! 

Lees verder

Vacature Business Unit Manager .NET

Newspark zoekt een ervaren lead .NET developer die ongelooflijk goed is in zijn/haar vak. Die ervaring wil je graag verzilveren door onze groep developers nóg sterker te maken.

Deze rol is tweeledig, je gaat zowel strategisch als operationeel aan de slag.

Een deel van je tijd (3-4 dagen p/w) ben je als Lead .NET developer bij onze klanten gedetacheerd. De overige dagen werk je onder andere aan onze Microsoft propositie en ben je ons “uithangbord” naar de development community. Je geeft richting aan de visie en strategie op ons vakgebied en zorgt voor de beoogde groei van ons team. Zo ontstaat je fulltime rol als Business Unit Manager .NET.

Lees verder

Vacature .NET Developer

In deze rol ben je bij onze klanten de verantwoordelijke voor de ontwikkeling van software applicaties. Denk daarbij aan complexe systeemlandschappen, zoals je vindt bij banken, centrale overheden, telecom bedrijven e.d. Daarbij pas je moderne technologie toe en werk je overwegend in scrumteams. 

We verwachten tevens dat je communicatief vaardig bent en een belangrijke stem hebt in de bepaling van architectuur, processen, planning en coördinatie. Je beschikt over HBO werkniveau en minimaal 4 jaar concrete werkervaring in de ICT.

Je kennisgebieden zijn gerelateerd aan het .NET framework, waaronder Microsoft Visual Studio, ASP.NET webforms, ASP.NET MVC/REST/API, C# .NET, XML/JSON,SQL/SQL Server, Entity Framework, ADO.NET, Team Foundation Server, Git, HTML/CSS, Azure, etc.

Lees verder

Frontend Developer

Dit is waar je moet zijn als je wilt bouwen aan je ideale werkplek. Geen vijf lagen management, hier ben je één van de beslissingsmakers. One of the pack, samen komen we verder.

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen, maar denk jij dat je een versterking bent voor onze organisatie?
Stuur dan jouw CV met motivatie en overtuig ons.