Onze vacatures

Vacature junior controller /financieel medewerker 32-40 uur p/w

Voor onze back-office te Nieuwegein zoeken wij op korte termijn ter uitbreiding van de financiële afdeling een financieel medewerker. Je werkt in een klein, gezellig en jong team onder aansturing van de directeur. Een functie die bestaat uit een mix van uitvoerende taken. Bij alle facetten van de financiële afdeling ben je betrokken en we werken met Exact.

Wat ga je doen?
 • Verwerking inkomende facturen en bank
 • Facturatie
 • Debiteurenbeheer
 • Maandafsluiting
 • Maken van analyses en rapportages
 • Salarisverwerking
Wie zoeken we?
 • Je hebt een (bijna) afgeronde HBO opleiding
 • Affiniteit met cijfers en getallen
 • Je werkt accuraat
 • Bent proactief en stelt prioriteiten
 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Affiniteit met automatiseringsoftware
 • Kennis van Excel 
WAT BIEDEN WE JOU?
 • Een marktconform salaris
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
 • Leaseauto
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • Informele werksfeer

BlueGroup IT is een organisatie waarin we de ruimte om te leren belangrijk vinden. Als dienstverlenende organisatie werken we voor en met elkaar. Op ons sfeervol ingerichte kantoor heerst een informele sfeer en gooien we tijdens de lunch een pijltje in het dartboard of kijken een aflevering van TopGear. Vrijdagmiddag drinken we gezellig een borrel en we organiseren enkele keren per jaar leuke uitjes.

Solliciteren?

Spreekt deze functie je aan en ga jij je inzetten voor de verdere groei van ons bedrijf? Stuur jouw gemotiveerde sollicitatie met CV zo snel mogelijk aan info@bluegroup-it.nl

Voor vragen of aanvullende informatie omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Robbert van den Berg tel 06 8190 9553.

Vacature java developer

Plezier in het werk en ruimte voor persoonlijk ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als Java developer bij CodeSquad bepaal je daarom zelf welke opdracht het beste bij je past. Jij weet tenslotte als geen ander waar je passie ligt. Ook krijg je alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling met een stevig persoonlijk opleidingsbudget. Kortom, veel invloed en veel vrijheid!

De opdrachten die wij voor onze klanten uitvoeren vragen wel dat je het volgende meebrengt:

 • Minimaal 5 jaar ervaring met Java EE en aanverwante frameworks
 • Ervaring met tooling als GIT, Maven, Jenkins en Docker
 • Ervaring met Scrum/DevOps/Pair Programming
 • Ervaring met Cloud, NoSQL, Reactive Programming of Microservices (is een pré)
 • Ervaring met front-end technologieën zoals Angular, React en Vue.js (is een pré)
 • Kennis van en ervaring met andere JVM talen (is een pré)

Lees verder

Vacature Testautomation Engineer

Als Testautomation Engineer bij Newspark pak je bij onze klanten testautomatiseringsvraagstukken op. Dat kan divers zijn en afhankelijk van de toe te passen technologie in de ICT omgeving. Je vertaalt testgevallen naar scripts en werkt nauw samen met het development team. Seniors richten vaker het testautomation framework in dan wel adviseren over de toepasbaarheid van Continuous Integration en wellicht Continuous Delivery.

Als Testautomation Engineer heb je minimaal 2 jaar ervaring in je vak. Daarbij beschik je over kennis van tools zoals Selenium, Cucumber, Fitnesse en/of TFS, Specflow en anderen. Je hebt ervaring in het testvak en bent bekend met ISTQB, TMAP of andere methodes. Als teamspeler zit de Agile werkwijze in je DNA. Je bent in staat om testautomation in java en/of .net omgevingen te implementeren. Beschik je bovendien over ervaring als software ontwikkelaar of met CI en CD tools en -processen zit je bij Newspark aan het goede adres! 

Lees verder

Vacature Testprofessional

Als Testprofessional pak je bij onze klanten kwaliteitsvraagstukken op. Dat kan divers zijn en is afhankelijk van de toe te passen technologie in de ICT omgeving. Je coordineert en realiseert testactiviteiten, waarbij je je technische kennis en ervaringen toepast.

Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in het testvak. Je bent TMAP of ISTQB gecertificeerd en je hebt ruime ervaring met Agile. Daarbij heb je bij voorkeur een specialisatie waarbij je kunt denken aan vakrichtingen zoals infrastructuur en cloudtechnology, BI en ETL, mobile testen, testautomation of Continuous Delivery en DevOps. 

Lees verder

Vacature CI/CD engineer / automation consultant

In deze rol zal je bij onze klanten de verantwoordelijke zijn voor vraagstukken rondom de software ontwikkel- en beheerprocessen. Daarbij pas je moderne technologie toe die gerelateerd is aan de “delivery pipeline” zoals we steeds meer zien bij Agile omgevingen. Je hebt het DNA van een developer en wil je ervaring graag verzilveren door het toepassen van moderne tools op het gebied van CI en CD, waarbij je affiniteit met testautomation je zeker zal helpen.

Je adviseert je klant over de toepassing van technology en ontwikkelprocessen. Je spart met developers en testers over de architectuur van CI/CD, het verhogen van de kwaliteit van software en het optimaliseren van het delivery proces.

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als software Engineer/Architect in een .NET of Java omgeving. Je bent bekend met DevOps en je hebt ervaring en affiniteit met Build-, Test- en Release automation. Daarnaast sta je steeds open voor nieuwe technologie die het mogelijk maken de kwaliteit en de snelheid van opleveren van software te verhogen.

Lees verder

Vacature FullStack .net developer

In deze rol zal je bij onze klanten de verantwoordelijke zijn voor de ontwikkeling van software applicaties. Denk daarbij aan complexe systeemlandschappen, zoals je die zult vinden bij banken, centrale overheden, telecom bedrijven e.d. Daarbij pas je moderne technologie toe en werk je overwegend in scrumteams. We verwachten tevens dat je communicatief vaardig bent en een belangrijke stem hebt in de bepaling van architectuur, processen, planning en coördinatie. Je hebt HBO werkniveau en minimaal 4 jaar concrete werkervaring in de ICT.

Je kennisgebieden zijn gerelateerd aan het .NET framework, waaronder Microsoft Visual Studio, ASP.NET webforms, ASP.NET MVC/REST/API, C# .NET, XML/JSON,SQL/SQL Server, Entity Framework, ADO.NET, Team Foundation Server, Git, HTML/CSS, Azure, etc.

Lees verder

Frontend Developer

Dit is waar je moet zijn als je wilt bouwen aan je ideale werkplek. Geen vijf lagen management, hier ben je één van de beslissingsmakers. One of the pack, samen komen we verder.

Lees verder

Staat jouw vacature er niet tussen, maar denk jij dat je een versterking bent voor onze organisatie?
Stuur dan jouw CV met motivatie en overtuig ons.