Bluegroup IT
Zoomstede 21A
3431 HK Nieuwegein
T: +31 (0)88 55 00 399
E: info@bluegroup-it.nl
Copyright 2016 Bluegroup IT.
All Rights Reserved.
 

Wie wij zijn

Bluegroup IT > Wie wij zijn

New routes to ICT

Wij zijn een snelgroeiende groep van ICT dienstverleners met een uitgekiend aanbod van producten en diensten om u nog beter te kunnen helpen.

Bundeling van krachten zorgt voor  meerwaarde in de ICT wereld. Omdat ICT-processen altijd met elkaar verbonden zijn is een eenduidige visie cruciaal. Dat vraagt om specialisten met de juiste oplossingen. Wij leveren via onze gespecialiseerde werkmaatschappijen Blue4IT, Bluefront, Luxon, MyForms en Newspark een ICT diensten– en productenportfolio gebaseerd op het ‘best of breed’ principe.

Onze Missie

Wij bieden IT oplossingen die waarde toevoegen aan de bedrijfsvoering van onze klanten. Wij vertalen de klantbehoefte naar maatoplossingen en leveren deze met onze gespecialiseerde werkmaatschappijen, met elk hun unieke kennis en kunde.  Onze kennis, efficiëntie, prijsstelling, het nakomen van afspraken, innovatie en schaalbaarheid van onze oplossingen resulteren in een unieke klantervaring.

Onze Visie

Wij zien een wereld waarin informatie steeds belangrijker wordt. Deze informatie moet overal en altijd benaderbaar zijn in verschillende vormen en op een verscheidenheid van platforms. Onze medewerkers helpen onze klanten deze informatiebehoefte in te vullen en dragen daardoor bij aan het realiseren van de doelstellingen van onze cliënten. De wijze waarop deze behoefte wordt ingevuld, de kennis en kunde, de klantgerichtheid, het nakomen van afspraken en het nemen van verantwoordelijkheid resulteren in unieke klanttevredenheid.

Wij hebben veel passie voor ons vak en volgen de ontwikkelingen in de ICT dan ook op de voet. Graag willen we met u sparren over de veranderingen in de markt en wat dat voor u betekent.